Huisregels/Garantie

Onze huisregels

1. Wij werken volgens de geldende regels van de GGD.

2. Wij werken uitsluitend op afspraak!

3. Bij het maken van een afspraak vragen wij een aanbetaling van 20 % over het reeds afgesproken totaalbedrag. Dit kan contant worden voldaan in onze studio of via een Ideal betaallink op je mobiel. Je kunt de afspraak tot 48 uur van te voren gratis verzetten. Bij no-show of last minute afzegging van de afspraak wordt de reeds gedane aanbetaling niet terugbetaald!

4. Laat je een design uittekenen/ontwerpen dan vragen wij een aanbetaling/ € 50,- voor de kleinere ontwerpen en € 125,- voor de grotere designs. Dit bedrag wordt in mindering gebracht zodra de tatoeage wordt gezet.

5. Heb je een afspraak dan mag je 1 persoon meenemen als metgezel. Kom je met heel je vriendengroep, prima, maar zij wachten buiten! Kinderen zijn welkom, mits zij zich rustig kunnen gedragen.

6. (huis)Dieren zijn niet toegestaan in onze studio.

7. Wij zetten geen tattoo’s als er sprake is van alcohol- of drugsgebruik. Als er bij de afspraak blijkt dat er sprake is van gebruik, vervalt de afspraak en ontvang je de aanbetaling niet retour.

8. Het is niet toegestaan in de studio te roken.

9. Het is niet toegestaan om een kopie te maken van designs die in onze studio zijn ontworpen of ter bezichtiging worden aangeboden.

10.Trek niet je beste outfit aan. Het kan zijn dat er inkt geknoeid wordt op je kleding. Dit gaat er niet uit in de was. Uiteraard zijn wij hier niet aansprakelijk voor.

11.Bij diefstal of onbehoorlijk gedrag wordt de politie ingeschakeld.

12.Het verzorgen van de tattoo is je eigen verantwoordelijkheid. De richtlijnen voor de verzorging ontvang je mondeling en schriftelijk in onze studio.

13.Wij trachten iedereen op dezelfde vriendelijke en eerlijke manier te behandelen.

14.Heeft u klachten zeg het ons.

15.Bent u tevreden zeg het voort!

 

Minimum leeftijden

- Cliënten voor een tatoeage moeten 16 jaar of ouder zijn.

- Cliënten tussen de 16 en 18 jaar moeten tijdens het zetten van de tatoeage worden vergezeld van hun wettelijke vertegenwoordiger.

- Cliënten tussen de 16 en 18 jaar komen niet in aanmerking voor een tatoeage op het hoofd, de hals, de polsen of de handen, ook niet als ze vergezeld worden door hun wettelijke vertegenwoordiger.

- Er zal altijd naar een legitimatie gevraagd worden en er moet een toestemmingsformulier worden ingevuld. Onder de 18 jaar moet dit worden ondertekend door de wettelijke vertegenwoordiger die zich tevens ook moet legitimeren.

Bovenstaand betreffen de wettelijk vastgestelde richtlijnen die wij aanhouden.

 

Garantie

- Bij het zetten van een tattoo heb je t/m 3 maanden garantie. Je moet minimaal 5 weken wachten na het zetten van je tattoo, voordat je deze kan bijwerken.

- Kom je je gemaakte afspraak van de garantie niet na, dan vervalt alle volledig. Eventuele nieuwe afspraken voor bijwerken worden dan opnieuw in rekening gebracht.

Image